maanantai 6. toukokuuta 2013

Unelmien trenssi matkalla luokseni

Pitkällisen pohdinnan, vertailun ja muutaman lisätietokyselyn jälkeen klikkasin vihdoin unelmieni trenssin ostoskoriin. Päädyin tilaamaan Burberryn verkkokaupasta London-malliston mallin Long Slim Fit Strech Cotton Trench. Olen aika pienikokoinen, joten ajattelin slimmatun mallin sopivan minulle paremmin kuin normaalin. Tuossa mallissa myös pituus oli kaikkein optimaalisin (keskipitkän ja pitkän välimuoto, 90 cm). Takkia löytyi ainoastaan värissä Stone White, jota en ole livenä nähnyt, mutta Burberryn chat-asiakaspalvelijan mukaan se on hyvin lähellä sävyä Trench, joka olisi ollut minulle kaikkein mieluisin. Toivotaan, että näin tosiaan on. Tuossa mallissa on kauniit yksityiskohdat ja mikä parasta, mallissa ei ole ruutukuositettua kauluksen kääntöpuolta, eli se ei toivottavasti huuda niin lujaa Burberryn nimeä kuin perusmallit.

Nyt vain jännityksellä odotetaan, onko trenssi niin täydellinen, kuin kuvien perusteella vaikuttaa ja ennen kaikkea, osuuko koko oikeaan. Normaalisti käytän kokoja XS, 32-34 tai UK6-8, mutta trenssin tilasin koossa UK4, sillä sen olen testannut sopivaksi. Ilmeisesti Burberryn trensseissä on hieman tavallista reilumpi mitoitus? Aiemmin sovittamani trenssit ovat tosin olleet Brit-mallistosta eikä slimmattuja, mutta luulisi että koot ovat suurin piirtein samat eri mallistoissa ja malleissa.

Koska takkiin meni pieni omaisuus, sen on tosiaan oltava täydellinen, jotta sen pitäisin. Burberryn verkkokaupassa on onneksi maksuton palautusmahdollisuus, joten jos koko osoittautuu vääräksi tai väri liian vaaleaksi (valkoista en tahdo), voin lähettää sen vielä takaisin. Toivotaan kuitenkin, ettei näin käy.

Tilasin malttamattomana pikatoimituksen, joten palaan toivottavasti hyvin pian raportoimaan, miten tilauksen kanssa kävi. Pysykää kuulolla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti