torstai 15. maaliskuuta 2012

Uutta vaatekaapissa: Chanel-henkinen bleiseri

Kuvat lainattu: Mango

Chanel-henkisiä bleisereitä on näkynyt runsaasti kaupoissa jo ainakin viime keväästä saakka. Olen mallannut näitä päälleni monen monta kertaa, mutta joko ne ovat olleet huonosti istuvia, liian tätimäisiä, väärän sävyisiä tai minulle liian isoja. Eilen kuitenkin kohtasin Sen Oikean Mangossa, eikä auttanut muu kuin kurvata vauhdilla kassalle bleiseri hyppysissäni.

Bleiseri on malliltaan, väriltään, istuvuudeltaan ja yksityiskohdiltaan juuri sitä, mitä olen etsinyt! Se on ryhdikäs, hyvin istuva ja malliltaan nuorekas. Musta raita osuu juuri oikeaan kohtaan vyötärölle, pituus on sopiva ja väreiltään sen on helposti yhdisteltävissä.


Keksin jo sovituskopissa monen monta käyttötilannetta ja yhdistelmää tuon jakun varalle. Töissä voin yhdistää siihen esimerkiksi mustan kynähameen ja topin, tummanharmaan kotelomekon tai casual-päivänä vaikka tummansiniset farkut. Lähtiessäni viinilasillisille tai illalliselle, voin yhdistää sen pikkumustaan. Värinsä puolesta se toimii varmasti myös kesän juhlissa, jos sää on hieman viileämpi tai mekko sen verran avonainen, että se kaipaa jakkua suojakseen. Todellinen monitaituri siis tuo vaatekaappini kuopus! ;)

2 kommenttia:

  1. Voi kun on kaunis;) Sopii varmasti niin moneen asuun. Bleiseri puuttuu vielä täältä vaatekaapista:)

    VastaaPoista