sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Vinkki vintagetyylin ystäville: Top Vintage

Muutama kuukausi sitten löysin Pinterestiä selaillessani ihanan mekon, joka sitten muutaman mutkan kautta johdatteli minut Top Vintage -nimiseen alankomaalaiseen verkkokauppaan. Top Vintage myy 1940-, 1950- ja 1960-lukujen tyylistä inspiraation saaneita vaatteita ja asusteita. Nuo vuosikymmenet ovat ehdottomasti myös omia suosikkejani, joten voitte kuvitella, että minulla ja luottokortillani meinasi lähteä homma ns. lapasesta, kun aloin selailemaan toinen toistaan kauniimpia mekkoja, hameita ja asusteita.

Kuten aina minulle uusien verkkokauppojen kohdalla, tutkin tälläkin kertaa netistä kommentteja ja kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta ennen tilausta. Koska en löytänyt muita kuin positiivisia kommentteja ja kun nettikauppa vielä sijaitsee Euroopassa, uskalsin laittaa tilauksen menemään.

Tilaukseni saapui postiin tasan viikossa, kauniisti pakattuna ja tilaamani mekko oli juuri sellainen, kuin kuvittelinkin. Voin siis ainakin tämän ensimmäisen tilaukseni perusteella lämpimästi suositella tuota nettikauppaa kaikille, jotka innostuvat menneiden vuosikymmenten tyylistä, mutta eivät ehkä jaksa nähdä vaivaa "aidon vintagen" metsästykseen. Verkkokaupassa kokoja on hyvin saatavilla ja naisellisista malleista löytyy taatusti jokaiselle kropalle imarteleva vaihtoehto.

Top Vintage Retro Boutique: https://topvintage.net/en

4 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin kautta tuonne Top Vintagen sivuille ja nuo mekot ovat kyllä todella upeita! Kiitos, saatoit pelastaa mun pikkujoulumekkokriisin.. Hirveä valinnan vaikeus vain, kun on noin paljon kauniita mekkoja.

    Katselin muitakin sun postauksia ja täytyy sanoa että olet kyllä ensimmäinen bloggaaja johon olen törmännyt, jolla olisi noin samanlaisia ajatuksia pukeutumisesta. Liityn saman tien lukijaksi! :)

    http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tina, hienoa jos voin olla avuksi mekkokriisin ratkaisussa! :) Jos muuten päädyt tekemään Top Vintagelta tilauksen, olisi kiva kuulla, minkä mekon lopulta valitsit ja miten tilaus sujui. :)

      Ja kiitos myös kun vinkkasit blogistasi, sen perusteella tosiaan vaikuttaa, että makumme menee aika hyvin yksiin! Lisäsin blogisi samantien lukulistalle.

      Poista
  2. Sinulta näköjään puuttuu tuo "seuraa tätä blogia nappula", mutta painoin blogisi nimen mieleen, sinulla on tosi hyviä postauksia!

    VastaaPoista
  3. Mekon tilasin tällä kertaa Asosilta, mutta pidän sivuston jatkossa mielessäni, kiitos vain vinkistä! Odotan jo innolla sinulta uutta postausta! :)

    VastaaPoista