sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ihonhoitotuotteiden Top 3


Ihonhoitotuotteiden kanssa olen ehdottomasti kokeilija, sillä vain harvat tuotteet ovat päässeet vakituiseen käyttöön. Ehkä se on hyväkin, sillä käsitykseni mukaan ihonhoitotuotteita pitäisikin vaihdella, sillä iho tottuu niihin nopeasti. Esittelen tässä kuitenkin muutaman sellaisen tuotteen, joihin olen jäänyt koukkuun ja joihin palaan kerta toisensa jälkeen.



















Christian Dior Creme Apricot -kynsinauhavoide
Tämä ihmevoide kaunistaa ja pehmentää kynsinauhat paremmin kuin mikään muu tähän tarkoitukseen kokeilemani tuote! Voide on melko tahmeaa, joten se kannattaa levittää esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä. Pienellä purkilla on toki hintaa, mutta se on myös todella riittoisaa, sillä sitä ei tarvitse laittaa kuin pienen pieni määrä kerrallansa.

























Aco Cliniderm Velvetly Smooth Cleansing Oil
Käytän tätä puhdistusöljyä kasvojen esipuhdistukseen. Hieron sen ensin kuivaan ihoon, sitten kostutan kädet ja hieron uudestaan. Lopuksi pesen kasvot puhdistusvaahdolla tms. puhdistustuotteella. Olen kokeillut myös Dermalogican vastaavaa tuotetta, mutta Acon versio on ollut kaikin puolin parempi: puhdistavampi, huomattavasti edullisempi ja kätevämmässä pakkauksessa. Suureksi harmikseni tämän tuotteen valmistus on kuitenkin lopetettu, joten kaapissani olevien kahden pullon jälkeen täytyy yrittää löytää tälle joku korvaaja, mikä tässä tapauksessa ei varmasti tule olemaan helppoa.


Sensai Sponge Chief
Ihoni on etenkin talviaikaan pintakuiva, joten pyrin välttämään liiallista vedellä läträämistä puhdistuksen yhteydessä. Sensain pehmeä sieniliina Sponge Chief onkin aivan loistotuote iholleni, sillä sillä voin pyyhkiä meikin ja puhdistusvaahdon kasvoilta ilman liiallista vesipesua. Aloitan siis puhdistuksen Acon öljyllä, sitten hieron ihooni puhdistusvaahdon, jonka pyyhin pois Sensain liinalla. Ihosta tulee putipuhdas ilman kiristävää tunnetta.

4 kommenttia:

  1. Moi! mistä olet ostanut sensain puhdistuspyyhkeesi?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Olen ostanut näitä Stokkalta (12e) ja Viking Linen tax-freestä (9e).

    VastaaPoista
  3. MOi! kiitos vastauksesta. Minkä kaupungin stokkalta löytyy, itse olen Turusta. Olen yrittänyt etsiä sellaista mikrokuorinta-, tai mikrokuituliinaa, mutta sellaistakaan en löydä mistään, ajattelin että tämä sensain liina voisi olla ehkä samankaltainen, kuoriikohan liina ihoa vai onko vain puhdistukseen...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingin Stokkalta olen omani ostanut, mutta varmasti Turustakin löytyy! :) Liina on melko pehmeä, joten kuorivaa vaikutusta en usko sillä juurikaan olevan.

      Poista