keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tyylikästä suojaa puhelimelle

Valkoinen Nokia E71 on palvellut minua uskollisesti jo yli kaksi vuotta. Olen ollut puhelimeeni kaikin puolin tyytyväinen ja etenkin ulkonäkö on tässä mallissa kohdallaan. En koskaan pidä puhelinta laukussa ilman suojakoteloa ja varmaan sen ansiosta puhelimeni on edelleen, yli kahden vuoden käytön jälkeenkin, lähes naarmuton.

Puhelimen mukana tuli Nokian oma valkoinen suojakotelo, mutta kuten arvata saattaa, se ei säilynyt kovin pitkään valkoisena eikä edes ehjänä. Ostin tilalle Ordning & Redan nahkaisen valkoisen suojakotelon (jep, en suostunut uskomaan, ettei valkoinen väri muka sovi tuohon tarkoitukseen,) ja kun sekin muutaman kuukauden käytön jälkeen alkoi näyttää rähjäiseltä, ostin samanlaisen uuden, mutta vaaleanpunaisena. Likaantumisen merkkejä on ollut nähtävissä siinäkin, joten ihastuessani Stockmannilla Michael Korsin tummanruskeaan puhelinkoteloon ostopäätös oli helppo perustella itselleni.


Kotelo on karkeapintaista tekonahkaa ja puhelimeni istuu siihen ihan täydellisesti (puhelimessani taitaa olla samat mitat kuin iPhonessa). Ruskea väri sopii hyvin muihin ruskeisiin asusteisiini eikä luultavasti rähjäänny niin nopeasti kuin aiemmat vaaleammat koteloni. Vaikka puhelimeni alkaa ehkä iPhonien ja Lumioiden rinnalla näyttää jo hiukan vanhanaikaiselta, kaivan sen silti oikein mielelläni esille julkisella paikalla, kun sitä suojaa tuollainen kotelo. Vielä kun löytäisin läppärisuojan samalla kuosilla, niin olisi kyllä lisävarusteet kohdallaan! ;)

3 kommenttia:

  1. Kyllä niitä vanhus puhelimiakin täytyy arvostaa, ja ihan suojakotelo toi MK!

    http://jonsku-blogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä vanhuksenkin kelpaa lokotella tuollaisessa kotelossa. ;)

    VastaaPoista
  3. On kyllä hieno kotelo. Harmi vaan että oma puhelin (samsung galaxy s plus jonka saan tänään) ei taida mahtua noihin Ordning & redin pusseihin.. Taidan tilata Hudomin sivuilta omaan kännykkään! Mutta hei kiva blogi sulla on ja toivon että meet kattomaan munkin blogia!!! (ja ehkä liittymään)

    VastaaPoista